збільшити підписників в інстаграм

Як отримати більше підписників в Instagram

Бізнес Соціальні мережі

Щоб мати хорошу сторінку в інстаграмі, за якою буде багато підписників, потрібно приділяти цьому час – це головна порада. Ось інші мої пропозиції:

Не налаштовуйте обліковий запис у приватному режимі

Навіть якщо ви дбаєте про свою конфіденційність, встановивши свій обліковий запис у приватному режимі, ви такий чином не заохочуєте користувачів стежити за вами (насправді це не випадково, що найбільші впливові люди в Instagram мають загальнодоступний, а не закритий обліковий запис)

Створюйте якісний та оригінальний контент

Перш за все ви повинні поставити собі це питання: чому мої підписники повинні стежити за мною? Тож намагайтеся бути креативними та створювати оригінальний і перш за все особистий вміст дописів. Спробуйте створити свій власний стиль.

Навчіться використовувати правильні хештеги

Перш за все, коли ви публікуєте фотографію, ви повинні використовувати правильні хештеги, оскільки мета хештегу полягає в основному в тому, щоб легко вказати тему фотографії, тому він дозволяє вам охопити більшу кількість аудиторії, збільшуючи видимість вмісту, який ви пиширюєте, оскільки кожен, хто шукає по цій темі, може легко отримати доступ до фотографій, яку ви опублікували з цим хештегом;

Як правило, медіа з хештегами отримують більше взаємодії з аудиторією. Але будьте обережні, тому що хештеги не слід вставляти аби які : ви повинні вибрати найбільш популярні за змістом, яким ви поділилися в Instagram.

Використовуйте високоякісні фільтри

Хештеги та ключові слова – не єдиний елемент, на який варто звернути увагу. Спільнота Instagram реагує на певні фільтри більш позитивно, ніж на інші. Вибір фільтрів безумовно впливає на рівень вашої популярності. Якщо ви хочете стати популярним в Instagram, спробуйте мати чіткі ідеї та визначити, яким типом контенту ви хочете поділитися та яку аудиторію ви хочете охопити; ти маєш бути поміченим, і для цього ти точно маєш виділятися серед інших.

Взаємодійте зі своїми підписниками

Перш за все, ви можете звернути увагу на те, як сформульовані ваші дописи: зображення стають справді цікавими також завдяки підписам, тому що, якщо вони привабливі та добре написані, вони змушують користувача довше залишатися з вами і приваблюють людину стежити за всіма вашими дописами.
Алгоритм Instagram, по суті, винагороджує вміст і профілі, які здатні утримувати аудиторію на платформі якомога довше, оскільки це його мета.

Ви можете змусити своїх підписників відчути себе частиною великої групи:

  •  збільшення частоти відповідей на їхні коментарі, показуючи їм, що за сторінкою насправді є хтось, з ким вони можуть зв’язатися:
  •  взаємодія, якщо ми згадуємо в тегах;
  • час від часу позначати користувачів, не агресивно, щоб залучити їх.

Підключіть свій профіль до інших соціальних мереж

Користувачі Instagram мають можливість тиражувати публікацію контенту в інших соціальних мережах (зокрема Facebook і Whatsapp), що спрощує доступ до більш широкої аудиторії.

Підсумовуючи:

1: Залиште свій профіль відкритим, так що ваш вміст буде швидше виявити.

2: Створюйте якісний та оригінальний контент,тож вашим підписникам буде цікаво дізнатися про наступний вміст.

3: Використовуйте правильні хештеги,щоб користувачам було легше дістатися до вашого вмісту.

4: Використовуйте високоякісні фільтри,так ви будете більш оригінальні та привабливі.

5: Взаємодійте зі своїми підписниками,тож ваші підписники почуватимуться більш зацікавленими.

6: Підключіть свій профіль до інших соціальних мереж, щоб охопити більшу кількість користувачів.

Це не складно, чи не так?