TikTok УКРАЇНІ

Як заробити гроші за допомогою TikTok

Бізнес Соціальні мережі

Скільки можна заробити на TikTok?

TikTok вже багато років вважається соціальною мережею танців дітей і пісень. Це було цікавим на початку, але в 2022 році ситуація докорінно змінилася.

Якщо ви ще думаєте, що це «просто соціальна мережа для дітей», ви втрачаєте чудову можливість стати Творцем і заснувати спільноту із сотень тисяч людей.

Немає кращого часу, ніж зараз!

Сьогодні TikTok — це соціальна мережа, яка розвивається найбільше,порівнюючи з іншими. На сьогоднішній день має запаморочливе зростання (з 2018 року)  на +1157,76% .

Насправді, щоб заробляти гроші за допомогою TikTok, вам потрібно мати можливість отримати мільйони переглядів і не одиноразово, а постійно.

Гроші чи віртуальна валюта? У TikTok є і те, і інше

Гроші, зароблені через додаток TikTok, можуть бути нараховані безпосередньо на ваш рахунок. Однак багато хто скаржиться, за їхніми словами, TikTok платить дуже мало. Але, треба зазначити, що відео TikTok знімаються за лічені секунди, вони не потребують особливої ​​обробки чи підготовки. Таким чином, автор-користувач із тисячами підписників може знімати навіть десять відеороликів за день, і навіть якщо всі вони не досягнуть одного мільйона переглядів, щоденний заробіток буде доволі високим.

Як використовувати Tiktok, щоб отримати віртуальні подарунки та діаманти

Для заробітку в TikTok існує не тільки система оплати за кількістю переглядів, а й система подарунків через віртуальну валюту TikTok. Перш за все, користувач купує цифрову валюту TikTok, а потім використовує її для придбання віртуальних подарунків, які використовуватиме в TikTok, щоб винагороджувати тих людей, на яких ви підписані,під час їх живих включеннях. Ці подарунки використовуються для живої взаємодії під час прямих трансляцій і мають форму значків або ефектів . Таким чином кожен, хто перегляне відео, зможе побачити ім’я щедрого користувача  та тип подарунка, який він зробив.

Після того як подарунок буде надіслано та переглянуто, він перетворюється на діамант у профілі одержувача. Потім діаманти використовуються для вимірювання  популярності, яку отримує автор контенту в TikTok. Їх не можна придбати за готівку, але можна обміняти на реальні гроші після отримання. Це другий вид заробітку в TikTok.

Багато людей думають, що неможливо заробити на TikTok, якщо ви не маєте велику кількість підписників. Ми знаємо, що це не так, тому ми хочемо поділитися з вами різноманітними способами заробітку у вашій діяльності в TikTok. Переходимо відразу до першої поради!

Як розмістити Instagram на TikTok

Важливість реклами

Більше візуалізацій ваших відео, то більше брендів змагатимуться за розміщення своїх продуктів у ваших відео. З цієї причини щодня мільйони хлопців і дівчат намагаються стати відомими в TikTok, намагаючись подвоїти кількість підписників завдяки таким хитрощам, як дуети, використання найновіших фільтрів для TikTok або через хештег, таким чином монетизуючи свої перегляди. Перш за все,  намагайтеся спробувати привернути увагу брендів, а потім продовжити спонсорувати їхні продукти більш-менш прихованим способом.

Це дійсний метод для багатьох платформ. Компанії звертаються до вас із проханням створити для них фірмовий контент. Вони можуть захотіти, щоб ви створили рекламу навколо їх продукту, опублікували огляд у відео чи щось інше. Бренди заплатять вам за це відео.

Для брендів людина-Influencer є хорошим способом надати продукту видимості, адже його відео побачать багато користувачів. У той же час вони можуть використовувати цей вміст, як рекламу для просування в TikTok або інших платформах.

Якщо ви хочете отримати спонсорську допомогу, вам потрібно створити media-kit(медіа -набір).

Що таке медіа-набір?

Це документ, у якому ви вказуєте, хто ви є, що ви робите, скільки переглядів ви отримуєте та скільки у вас підписників у різних соціальних профілях. У медіа-наборі вкажіть, що ви можете зробити для бренду.

Ви навіть можете створити тарифний набір у ньому, де ви вказуєте ціни на кожну з різних реклам, які ви пропонуєте.

Наприклад, запропонуйте де ще ви можете розмістити відео YouTube, відео TikTok, публікацію в Instagram, набір історій, ролик тощо.Вкажіть встановлені вами ціни на все, що ви можете запропонувати бренду.

Коли ваш медіа-набір буде готовий, ви можете надати його брендам і перевірити, чи хочуть вони працювати з вами.

У міру зростання кількості підписників ви отримуватимете багато пропозицій від брендів.

Не приймайте їх усіх, ви повинні переконатися, що їх пропозиція відповідає вашому бренду, щоб ви могли надавати цінність своїй аудиторії, рекламуючи їхні продукти.

Не приймайте спонсорство продуктів, які не мають нічого спільного з вами чи вашою аудиторією, оскільки це не призведе до позитивного відгуку.

продавати товари та філії

Ви можете продавати товари, розмістивши на своїй  сторінці посилання на акаунти брендів чи послуг. Наприклад, якщо ви створюєте навчальні курси, ви можете створити посилання на кожен із них. Можливо, ви вже знімаєте відео про це, щоб ваші підписники знали, що вони можуть знайти за вашими посиланнями.

Курси були лише одним із прикладів, ви можете продавати футболки, прикраси чи щось інше.

Ви можете посилатися на будь-який із різних сайтів, де ваші підписники можуть робити покупки та підтримувати вас одночасно.

Четвертий спосіб: афіліації

Обов’язково рекламуйте продукти, які ви самі використовуєте або рекомендуєте, які будуть цікавими  вашим користувачам.

Ви можете просувати те, що допомогло вам і допоможе іншим людям.

Як заробляти на просуванні продукту?

Коли ви рекомендуєте щось купити, ви додаєте реферальне посилання. Це посилання, створені спеціально для вас на певній сторінці сайту, з яким ви співпрацюєте.

По суті, коли люди купують через ваше посилання, ви отримуєте відсотки з продажу.

Цей ланцюжок вигідний вам, покупцеві і навіть продавцю!

Це не складно, чи не так?