instagram & Facebook УКРАЇНІ

Як поділитися історією з Instagram у Facebook (підключіть свій обліковий запис Facebook до Instagram)

Відео Соціальні мережі

Коли я пояснював вам, «як збільшити кількість підписників», я кілька разів казав вам, що необхідно «поширювати інформацію», тобто також використовувати переваги інших соціальних облікових записів, які у вас є, щоб покращити видимість вашого профілю в Instagram. Коротше кажучи, шлях до того, щоб стати інфлюенсером, може раптово скоротитися, якщо ви вирішите також пройти через Facebook або Twitter. Зокрема, Facebook може стати в нагоді не тільки для того, щоб зробити публікації більш видимими, але й для публікації історій, які ви створюєте в Instagram.

Хочете знати, як поділитися історією з Instagram у Facebook?

Звичайно, це можливо, і зараз я поясню, як це зробити; Перш за все, ви повинні знати, що це можливо зробити безпосередньо з програми Instagram для IOS та Android.

Отже, як перший крок, увійдіть у програму Instagram (якщо ви ще цього не зробили);

Як другий крок, перейдіть до підключення вашого профілю Instagram і вашого облікового запису Facebook (якщо ви ще не зробили цього). Потім перейдіть до свого профілю, клацнувши піктограму чоловічка в меню внизу програми Instagram;

Як третій крок, спочатку натисніть кнопку (☰), а потім виберіть Налаштування> Обліковий запис> Спільний доступ до елементів інших програм, щоб натиснути мета-елемент.

instagram_Facebook

На четвертому етапі відкриється Мета-центр, де ви зможете налаштувати всі параметри спільного доступу

Facebook_instagram

Отже, коли ви підключили два облікові записи та встановили параметри спільного доступу на сторінці Центр керування обліковими записами Meta, щоразу, коли ви публікуєте історію в Instagram, вона також автоматично публікуватиметься у Facebook!

Поділіться історіями вручну

Крім того, ви можете поділитися Instagram Stories у Facebook вручну. Це операція, яка займе у вас кілька секунд більше, ніж автоматизована процедура, але яка дозволить вам вибрати, чим поділитися, а що, натомість, залишити лише в Instagram.

Як я вже казав вам, фотографії та історії, які ви публікуєте в Instagram, автоматично зберігаються в галереї вашого телефону або в фотоплівці. Все, що вам потрібно зробити, це отримати до нього доступ, знайти папку чи альбом із назвою Instagram або Instagram Stories і знайти вміст, яким ви хочете поділитися на Facebook. Просто поділіться цим в Stories або Facebook, як зазвичай.

Щоб відключити обліковий запис Facebook від Instagram, слід діяти наступним чином:

  1. Зайдіть в свій обліковий запис Instagram.

  2. Натисніть на іконку профілю, яка знаходиться у правому нижньому куті екрану.

  3. Натисніть на три риски у правому верхньому куті екрану.

  4. Натисніть на “Налаштування”.

  5. Прокрутіть вниз і натисніть на “Облікові записи”.

  6. Натисніть на “Підключені облікові записи”.

  7. Виберіть “Facebook”.

  8. Натисніть на “Видалити”.

Це відключить обліковий запис Facebook від Instagram. Якщо ви хочете повторно підключити свій обліковий запис Facebook до Instagram, ви зможете зробити це знову у налаштуваннях Instagram.

Підсумовуючи:

Таким чином, у вас є дві можливості:

1: Діліться історіями автоматично за допомогою синхронізації двох профілів (INSTAGRAM ТА FACEBOOK)

2: Поділіться історіями вручну, потім окремо

Це не складно, чи не так?