Як розмістити Instagram на TikTok

Два облікові записи TikTok на одному пристрої

Відео Соціальні мережі

Чи можна використовувати кілька облікових записів у TikTok одночасно? Відповідь – так! Тож ви можете використовувати кілька облікових записів у TikTok. Як і в Instagram, навіть у TikTok ви можете керувати кількома обліковими записами безпосередньо на одному пристрої.

Необхідність мати два акаунти в TikTok можуть відчувати багато користувачів. Зрештою, теж саме відбувається і на інших платформах соціальних мереж.

Як мати кілька акаунтів у TikTok: порядок дій

Якщо ви хочете використовувати кілька облікових записів у TikTok, (ви можете використовувати до 3), але давайте одразу пояснемо: на відміну від інших соціальних мереж, таких як Instagram і Facebook, TikTok не має функції, яка дозволяє додавати кілька облікових записів і швидко перемикатися між ними. Єдине офіційне рішення, яке, таким чином, дозволяє використовувати два облікові записи в TikTok для Android та iOS, це вийти з облікового запису, який зараз підключено до програми, а потім увійти за допомогою другого облікового запису. Звичайно, якщо у вас ще немає двох облікових записів TikTok, вам потрібно повторно зареєструватися в сервісі, щоб створити новий профіль.

Отже детально:

Після повторної реєстрації в TikTok, щоб використовувати два різні облікові записи в додатку, ви повинні вийти з підключеного на даний момент і, згодом, увійти в другий обліковий запис, який ви збираєтеся використовувати.
Тим не менш, щоб від’єднатися від TikTok, перейдіть до розділу свого профілю, натиснувши значок чоловічка внизу. Коли це буде зроблено, натисніть піктограму (≡), розташовану у верхньому правому куті, і в меню, яке вам відобразиться, натисніть пункт Вихід. Нарешті підтвердіть операцію, натиснувши кнопку Підтвердити.

TikTok LogOut
Після того, як ви вийшли з системи, знову натисніть піктограму маленького чоловічка, розташовану в нижньому меню, потім клацніть пункт «Вхід» у меню, яке вам відобразиться, і увійдіть в інший обліковий запис: для цього введіть email , ім’я користувача або номер телефону та пароль, пов’язані з профілем, і натисніть кнопку .

TikTok Login

Однак існують і альтернативні рішення:

1: встановіть додаток TikTok на другий смартфон, щоб використовувати два облікові записи одночасно на двох різних пристроях.
2: лише на Android встановіть програму стороннього розробника, здатну «клонувати» програму TikTok, наприклад CloneApp, яку можна безкоштовно завантажити з Play Store.

Увійшовши в систему, ви можете використовувати обидва облікові записи TikTok, просто перемкнувшись із «клонованої» програми TikTok на «звичайну», іконки якої будуть на головному екрані вашого пристрою.

Це не складно, чи не так?