Telegram на WhatsApp

Як перенести стікери з Telegram на WhatsApp

Соціальні мережі

Деякий час тому WhatsApp представив STICKERS, тобто СТИКЕРИ, які використовуються користувачами для спілкування з іншими людьми в цій програмі. Загалом відомо, що стікери – це зображення, призначені для відображення широкого діапазону емоцій.
У зв’язку з цим ви хотіли б знати, чи є спосіб імпортувати СТИКЕРИ, які ви використовуєте в Telegram, у WhatsApp.                            Зараз я тобі розповім як!

Перше, що вам потрібно зробити, це відкрити програму Telegram і знайти бота Stickers Downloader;

Bot Sticker Downloader

Спочатку відкрийте програму Telegram і перейдіть до Налаштувань, клацнувши символ трьох рядків у верхньому лівому куті та відкривши бічне меню. Потім натисніть Налаштування чату і, перейшовши вниз, ви знайдете пункт Стікери та маски. Відкриється сторінка зі списком наборів наклейок, які є у вашому інвентарі. Знайдіть пакет, який потрібно імпортувати, натисніть три крапки поруч із ним і натисніть посилання Копіювати.

Тепер вам потрібно запустити бота Sticker Downloader @Stickerdownloadbot і ввести /menu. Потім виберіть налаштування та, нарешті, webp. Тепер вставте посилання на пакет наклейок, який ви щойно скопіювали, у чат бота. Це займе кілька секунд, але бот створить zip-файл і надішле його вам. Після отримання натисніть на три крапки праворуч від файлу та виберіть пункт Зберегти в завантаженнях.

Тепер вам знадобиться інструмент, здатний розпакувати zip-файл, який ви щойно завантажили, а потім інсталюйте будь-який файловий менеджер (він уже встановлений на більшості смартфонів), перейдіть до завантажень телефону, виберіть zip-файл і натисніть «Видобути файл до», щоб як щоб вибрати місце призначення видобутого файлу. З’явиться нова папка з такою ж назвою, але цього разу вона буде не у форматі zip.

File Manager

Тепер вам потрібно встановити одну з багатьох програм у магазині Android або IOS, наприклад Personal Sticker WhatsApp або Sticker Maker Studio, яка зможе автоматично розпізнавати витягнуту папку. Тепер все, що вам потрібно зробити, це слідувати інструкціям програми, яку ви завантажили, наприклад, клацніть, щоб почати створення пакета наклейок, дайте йому назву та нарешті натисніть «Створити».Оберіть опцію «Вибрати файл», знайдіть місце, де ви маєте попередньо збережені стікери Telegram та імпортуйте їх

Sticker WhatsApp

Таким чином, пакет буде імпортовано в WhatsApp, і ви зможете надіслати наклейки, включені в останній, своїм контактам

Підсумовуючи:

1: Перше, що вам потрібно зробити, це відкрити програму Telegram і знайти бота Stickers Downloader;

2: Виберіть стікери в ChatBot і експортуйте їх у форматі Zip на свій смартфон;

3: Установіть одну з багатьох програм у магазині Android або IOS, наприклад Personal Sticker WhatsApp або Sticker Maker Studio, яка зможе автоматично розпізнавати витягнуту папку та виконувати вказівки програми, яку ви завантажили.

Це не складно, чи не так?