onlyfans

Як заробити гроші з Onlyfans

Бізнес Соціальні мережі

По суті, Onlyfans — це соціальна мережа, яка дозволяє будь-кому продавати свої фотографії та контент (переважно еротичні та оголені фотографії).

Механізм простий: ви платите підписку, щоб стежити за людиною, від 0 до 50 доларів на місяць. Але пропозиція відрізняється і дуже схожа на ту, до якої ми звикли для онлайн-підписки: крім місячної пропозиції, існують також квартальні, піврічні та річні пропозиції.

OnlyFans може використовувати будь-хто.

Незважаючи на те, що ним також користуються багато відомих людей, навіть ви можете відкрити сторінку та спробувати отримати додатковий заробіток або справжню роботу вдома, якщо у вас є відповідні навички.

Як почати заробляти за допомогою OnlyFans

Як перший крок, ви повинні зареєструватися на onlyfans.com. Для цього необхідно ввести необхідні дані та підтвердити досягнення повноліття.

onlyfans

 

Після реєстрації на сайті OnlyFans, якщо ви хочете почати заробляти, вам потрібно буде зробити подальші кроки.

Потім клацніть зображення профілю або символ ініціалів, які ви знайдете у верхньому лівому куті екрана комп’ютера або внизу, якщо ви користуєтеся смартфоном; У меню, що відкриється, виберіть Додати обліковий запис (щоб заробити).

На цьому етапі вам потрібно буде ввести зображення профілю, зображення обкладинки та біографію, яка описує вас і те, що ви приносите на платформу. Після цього вас попросять ввести країну походження, особисту інформацію та посвідчення особи. Потім натисніть кнопку «Надіслати» для затвердження та продовжуйте виконувати кроки, які надасть вам безпосередньо OnlyFans, а отже, також введіть дані своєї кредитної картки.

Після цього все, що вам потрібно зробити, це створити свій перший платний пост!

Як заробити гроші з OnlyFans

Тому наявність профілю OnlyFans дозволяє публікувати контент і заробляти завдяки підпискам зареєстрованих користувачів.

OnlyFans дозволяє тим, хто має достатньо велику кількість підписників, отримувати високі прибутки;
В Інтернеті є багато випадків хлопців/дівчат, які залишають роботу, щоб присвятити себе виключно Onlyfans, тому що вони заробляють набагато більше (порівняно з попередньою роботою)

Підсумовуючи:

1: Реєстрація на сайті “onlyfans.com
2: Введіть свої особисті дані, посвідчення особи з фотографією та дані кредитної картки (це робиться лише вперше)
3: Дочекавшись підтвердження вашого профілю (зазвичай достатньо кількох днів), ви можете почати публікувати свій вміст.

Це не складно, чи не так?